top of page
3_FINAL-NOVO.jpg

Bilo da se radi o stanu, kući ili drugom stambenom objektu, naš cilj je da osmislimo trajno udoban i inspirativan prostor koji donosi mir, lični razvoj 

i evoluciju korisnicima. Verujemo da uspeh svakog projekta zavisi od prezicnog upravljanja budžetom, programom i kvalitetom, što rezultira profesionalno vođenim procesom i pristupom od ideje do realizacije.

Održivost turističkog razvoja ima tri dimenzije: ekološku, socijalnu i ekonomsku. Ideja je da kroz arhitekturu pronađemo balans između ove tri bitne dimenzije tako što kreiramo prostorno-vizuelni identitet i narativ koji su ključ uspeha proizvoda/brenda. Vođeni navedenim principima, bavimo se projektovanjem resorta i hotelsko-ugostiteljskih objekata.

02-2s.jpg
3_ULAZ-FASADA_NOVO-1_edited_edited.jpg

Sve više ljudi se odlučuje za život ili povremeni boravak u zdravijem i prirodnijem okruženju. Arhitektura je iskonska i neraskidiva veza čoveka i prirode. Imajuću to u vidu, stečeno iskustvo i znanje primenjujemo u cilju postizanja najoptimalnijih uslova za radostan i spokojan život ljudi. Prisutni smo tokom celog procesa, od savetovanja za odabir pogodne lokacije,preko svih faza planiranja, projektovanja, izgradnje i opremanja vašeg novog doma.

Poučeni dugogodišnjim iskustvom iz prakse, stručno pratimo ceo proces projekta i u svakom trenutku učestvujemo u donošenju bitnih odluka. Pažljivo slušamo i analiziramo pitanja naših klijenata i dajemo kreativne odgovore kroz poetična i elegantna arhitektonska rešenja.

640 (3).jfif
4.jpg

Adaptacija i rekonstrukcija

Transformacija starog u novo postaje jedna od glavnih tema 21. veka.

Svedoci smo sve veće potrebe za očuvanjem, rekonstrukcijom i prenamenom postojećih objekata i graditeljskog nasleđa, kako u gradovima tako i u ruralnim sredinama. Nakon detaljne analize i planiranja, gradimo nove prostorne odnose u harmoniji sa postojećim arhitektonskim vrednostima na lokaciji, što čini da rekonstruisani objekat biva estetski i funkcionalno prilagođen savremenim potrebama korisnika u datom kontekstu.

bottom of page